Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toți utilizatorii Binance vor fi obligați să finalizeze înregistrarea KYC, pentru a se 'alinia mai bine la standardele globale de conformitate în evoluție'

binance.com
binance criptomonede

Binance a anunțat astăzi că toți utilizatorii sunt obligați să finalizeze verificarea Know Your Customer (KYC). Actualizarea include și utilizatorii existenți care nu au finalizat deja verificarea KYC. Până la finalizarea acestei verificări, acele conturi vor putea retrage numai criptomonede, a spus Binance într-un anunț .

Deși utilizatorii trebuie să introducă numele și data nașterii pentru a finaliza nivelul de bază "de verificare", ultimul anunț cere acum ca toți utilizatorii să completeze nivelul "intermediar". Acest nivel înseamnă că utilizatorii trebuie să includă detaliile pașaportului și să încarce o imagine selfie pe site.

"Anunțăm aceste măsuri pentru a dubla eforturile legate de cunoașterea clientului (KYC) și combaterea spălării banilor, care vor spori în continuare protecția utilizatorilor și vor combate infracțiunile financiare", a scris pe Twitter Binance .

Această mișcare a fost menită să „alinieze” Binance cu „standardele globale de conformitate în evoluție”, cu care schimbul de criptare a devenit foarte familiar până târziu.

Ieri, Banca Centrală Olandeză s- a alăturat unei liste în creștere a țărilor care l-au avertizat pe Binance să funcționeze fără o licență necesară. Banca a spus că bursa de criptare nu respectă legislația anti-spălare de bani (AML) sau anti-terorism în Olanda.

Malaezia , Singapore , Marea Britanie , Italia , Insulele Cayman și Japonia au luat toate poziții similare în ultimele săptămâni.

Deși nu a fost precizat în mod clar, noile cerințe KYC ale Binance par a fi un răspuns direct la preocupările de reglementare în creștere.

La presă, Binance este cel mai mare schimb de cripte din industrie, având un volum de 24 de ore de peste 26 miliarde de dolari, potrivit CoinGecko . Coinbase, pentru context, a înregistrat un volum de 24 de ore de puțin peste 4 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.