Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tottenham, echipa lui Radu Drăguşin, va disputa un amical în Australia, în luna mai

Sky Sport
Radu Dragusin

Tottenham Hotspur, echipa fundaşului român Radu Drăguşin, a anunţat luni că va disputa un meci amical în Australia, în compania formaţiei Newcastle United, în cursul lunii mai, ocazie cu care antrenorul londonezilor, Ange Postecoglou, va reveni în ţara sa natală, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul se va disputa pe stadionul Melbourne Cricket Ground. în data de 22 mai, la doar trei zile după încheierea actualului sezon din Premier League.

Aceasta va fi a doua vizită a lui Postecoglou în Australia alături de Tottenham, după ce în vara trecută a condus în premieră echipa londoneză la amicalul cu West Ham United, de la Perth.

Ange Postecoglou, care a preluat-o pe Tottenham în iunie 2023, a condus selecţionata Australiei în 49 de meciuri, între 2013 şi 2017.

Pe 24 mai, în cadrul "World Football Week" de la Melbourne, selecţionata masculină a ligii australiene va înfrunta echipa Newcastle United, în timp ce echipa vedetelor din liga feminină australiană va juca la rândul ei în compania formaţiei feminine a clubului Arsenal Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.