Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tottenham Hotspur este clubul din campionatul de fotbal al Angliei cu cele mai mari pierderi din cauza biletelor nevândute

wikipedia.org
Tottenham Hotspur stadion

Tottenham Hotspur este clubul din campionatul de fotbal al Angliei cu cele mai mari pierderi din cauza biletelor nevândute, informează presa britanică, conform Agerpres.

Conform cotidianului Daily Mail, Tottenham pierde mai mult de 165.000 de lire sterline (aproape 200.000 de euro) la fiecare partidă de pe teren propriu, din cauza faptului că nu reuşeşte să umple noul său stadion, cu o capacitate de 62.5000 de locuri, inaugurat în 2019.

La fiecare meci al lui Spurs rămân goale în medie 8.284 de locuri în tribunele arenei proprii, a cărei construcţie a costat nu mai puţin de un miliard de lire sterline.

Această situaţie este parţial rezultatul reticenţei unora dintre suporteri de a asista la meciuri în timpul pandemiei de Covid-19, subliniază publicaţia citată.

După Tottenham, Chelsea este clubul cu cele mai mari pierderi, având în medie 3.000 de locuri nevândute la fiecare meci de pe Stamford Bridge, suma neîncasată ridicându-se la circa 155.000 de lire sterline (185.000 de euro).

Urmează apoi Southampton, cu pierderi medii de 130.000 de euro pe meci, Burnley (120.000 de euro) şi campioana en titre din Premier League, Manchester City (100.000 de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.