Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tottenham Hotspur își caută antrenor dar se lovește de refuzuri pe bandă rulantă: încă un tehnician îi refuză pe londonezi

Tottenham

Tottenham Hotspur este în căutarea unui antrenor, iar Julian Nagelsmann și Mauricio Pochettino ar fi amândoi deschiși să îi succeadă lui Antonio Conte la Tottenham. Presa britanică dezvăluie însă că amândoi ar prefera să aștepte până în vară pentru a decide următoarea mutare.

Spurs a confirmat duminică seară că au convenit de comun acord să se despartă de Conte după o serie de eșecuri, dar mai ales după conferința de presă a meciului cu Southampton, în care și-a catalogat jucătorii drept "egoiști", conform Mediafax.

Fostul asistent al lui Conte, Cristian Stellini, a fost numit interimar până la finalul sezonului, în timp ce se caută un nou antrenor permanent. Această căutare ar putea fi complicată de decizia FIFA de a-l exclude din fotbal pe directorul general al echipei, Fabio Paratici.

Doi dintre antrenorii doriți de Spurs sunt în prezent în șomaj, Nagelsmann plecând recent de la Bayern Munchen, iar Pochettino este șomer de când a părăsit Paris Saint-Germain anul trecut.

Cu toate acestea, surse citate de 90min susțin că ambii ar prefera să aștepte până în vară pentru a-și decide viitorul.

Nagelsmann și-ar dori să conducă într-o zi în Premier League, dar nu este în niciun caz o prioritate pentru el în acest moment.

Un aspect interesant în ceea ce privește potențiala înțelegere a lui Nagelsmann sau Pochettino cu Spurs este că ambii așteaptă să vadă dacă postul de la Real Madrid va fi disponibil.

Viitorul lui Carlo Ancelotti la Santiago Bernabeu rămâne incert după ceea ce pare că va fi pierderea titlului din La Liga. Presa spaniolă vehiculează informația conform căreia nici măcar recâștigarea Ligii Campionilor UEFA nu ar putea fi suficientă pentru a-i salva postul.

Real Madrid s-a mai arătat interesată de serviciile lui Nagelsmann și Pochettino în trecut, însă au exista îndoieli legate de performanțele lor. Aceste îndoieli au fost atenuate după ce ambii și-au condus echipele spre glorie în Bundesliga și Ligue 1.

Dincolo de Nagelsmann și Pochettino, un alt candidat aflat pe lista scurtă a lui Spurs este Luis Enrique, care a rămas fără un loc de muncă din decembrie, când a părăsit postul de selecționer al Spaniei, după eliminarea de la Cupa Mondială de fotbal din 2022.

Ultimul loc de muncă la un club a fost ocupat de Enrique timp de trei ani la Barcelona, între 2014 și 2017. El a câștigat tripla în primul sezon în care a revenit pe Camp Nou și a câștigat cel puțin un trofeu în fiecare an cât a condus Barca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.