Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Totul este gândit cu cea mai mare grijă pentru pacient' - Povestea unei nașteri premature

Radu Pop
neonatologie sanador

Nașterea este un moment de neuitat, încărcat de bucurie, nerăbdare, dar și de sentimente de îngrijorare sau de teamă legate de cum se va desfășura tot procesul nașterii și de cum va fi întâlnirea cu bebelușul. Nașterea pe ale vaginală este de preferat întotdeauna datorită riscurilor reduse, însă există și situații în care aducerea pe lume a copilului nu se poate face în mod natural. Suferința fetală, travaliul prelungit, declanșarea nașterii înainte de termen și anumite afecțiuni ale viitoarei mamei sunt principalele indicații pentru cezariană, iar alegerea unei maternități în care să se regăsească toate condițiile pentru o naștere în siguranță este esențială.

Printr-o astfel de experiență a trecut și Marcela, o femeie care a devenit mamă pentru a doua oară. Spre deosebire de prima sarcină, acum nașterea s-a declanșat prematur. Nu a stat pe gânduri și a ales din nou Maternitatea SANADOR, la fel ca atunci când a adus pe lume primul copil, unde a născut cu ajutorul Dr. Emel Nuraltay, șeful Secției Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Clinic SANADOR.

„Am născut prin cezariană, înainte de termen, la 36 de săptămâni, cu Dr. Emel Nuraltay. Am ales SANADOR pentru că aici am născut și primul copil și am fost extrem de mulțumită de profesionalismul medicilor și al întregului personal”, povestește Marcela.

Nașterea a avut loc în condiții de maximă siguranță atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, ambii beneficiind de cele mai bune îngrijiri medicale.

„Condițiile de spitalizare și îngrijirile primite au fost excelente. Totul este gândit cu cea mai mare grijă pentru pacient. Doresc să mulțumesc, în special, doamnei doctor Nuraltay, medicilor de gardă, asistentelor și moașelor. De asemenea, întreaga echipă de la neonatologie a fost minunată!”, conchide proaspăta mămică.

SANADOR oferă viitoarelor mame condiții de maximă siguranță și confort astfel încât nașterea să fie o experiență plăcută. Maternitatea SANADOR este dotată cu aparatură de ultimă generație, precum și cu o echipă medicală de elită. Toate acestea sporesc încrederea că nașterea va avea loc într-un mediu sigur, iar nou-născuții vor beneficia, dacă este necesar, de  îngrijiri medicale avansate și moderne în cadrul Secției de Neonatologie.

Maternitatea SANADOR dispune și de o Secție de Terapie Intensivă Neonatală, cu echipamente moderne, de ultimă generație, cu medici neonatologi și personal medical specializat în neonatologie și terapie intensivă neonatală pregătiți să ofere bebelușilor, în orice moment, îngrijiri specifice și salvatoare de viață pentru prematuri și pentru nou-născuții cu probleme de sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.