Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trabzonspor confirma negocierile cu Mircea Lucescu

lucescu

Pentru prima data, clubul Trabzonspor a anuntat oficial ca poarta negocieri cu Mircea Lucescu, antrenorul formatiei ucraineene Sahtior Donetk.

Totusi, pentru a nu afecta situatia tehnicianului roman, gruparea turca indeamna presa si suporterii sa evite a mai comenta subiectul si asta pana la finalul sezonului, cand „Il Luce” isi incheie contractul cu Sahtior. „Se stie ca ne dorim si ne straduim sa il aducem pe Mircea Lucescu la Trabzonspor dupa ce ii va expira contractul cu Sahtior Donetk. Dar, dupa cum se stie, echipa Sahtior este angrenata Liga Europa si in campionatul Ucrainei. Iar pentru a nu afecta relatia pe care o are Mircea Lucescu cu echipa sa, cel putin pana la expirarea contractului, din partea noastra acest subiect este unul inchis”, se arata intr-un comunicat oficial al conducerii lui Trabzonspor.

Presa turca a scris in ultimele zile ca Mircea Lucescu ar fi ajuns la un acord de principiu cu Trabzonspor, informatie dezmintita imediat de tehnicianul roman: „Vreau sa fie foarte clar – nu am promis nimic nimanui, nu am discutat cu nimeni. Am un contract cu Sahtior, care expira in luna mai, iar in mai voi decide ce voi face mai departe. Pentru mine a fost, este si va fi o singura prioritate – Sahtior. Am trait multe momente frumoase cu Sahtior si nu vor fi uitate niciodata”. „Il Luce” antreneaza echipa Sahtior din 2004 (multiplu campion al Ucrainei, dar si o Cupa UEFA in 11 ani la Donetk), iar in Turcia a mai pregatit formatiile Galatasaray (titlul si Supercupa Europei, in 2000) si Besiktas (campion).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.