Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trabzonspor, după victoria din meciul cu Basel: Un mic zâmbet pentru milioane de inimi rănite -Cum s-au omagiat victimele cutremurelor şi salvatorii

Mediafax
cutremur turcia misiune

Clubul Trabzonspor a postat în social media, după victoria din meciul cu FC Basel, scor 1-0, o imagine care simbolizează fanii uniţi ai tuturor echipelor, ceea ce s-a văzut şi în tribună, cu un mesaj emoţionant după ce cutremurele devastatoare de săptămâna trecută s-au soldat cu zeci de mii de morţi, potrivit news.ro.

“Un mic zâmbet pentru milioane de inimi rănite”, este mesajul grupării diin Trabzon, care a fost redistribuit de alte cluburi din Turcia.

Înainte de startul jocului, în tribună s-a înălţat un banner imens ca omagiu pentru salvatorii care au intervenit în zilele după cutremure, fiind omagiat inclusiv câinele – erou Proteo.

Jucătorii au intrat pe teren, la încălzire, purtând tricouri cu numele provinciilor afectate de cutremure.

S-a ţinut un minut de reculegere, iar în tribună s-au aflat preşedinţii mai multor cluburi, în semn de unitate în faţa tragediei.

Potrivit gazeteduvar.com.tr, după startul jocului, în minutele care corespund codului de înmatriculare auto al fiecărei provincii afectate de cutremure s-a anunţat numele provinciei, iar suporterii au răspuns: “Prezent!”. Prima provincie care a răspuns “Prezent” a fost Adana (minutul 1), iar a zecea provincie a fost Osmaniye (minutul 80).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.