Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trabzonspor va juca șase meciuri fără spectatori, în urma deciziei Federației Turce de Fotbal

etimg.com
minge

Echipa de fotbal turcă Trabzonspor va juca următoarele șase meciuri de acasă fără spectatori, în timp ce doi jucători de la Fenerbahce au primit interdicții de un meci din cauza unei încăierări de după un meci de luna trecută. Deciziile a fost luate miercuri de Federația Turcă de Fotbal (TFF), potrivit Agerpres.

Suporterii lui Trabzonspor au luat cu asalt terenul și s-au bătut cu forțele de securitate și cu jucătorii lui Fenerbahce după ce echipa lor a suferit o înfrângere cu 3-2 pe teren propriu pe Papara Park, ultimul dintr-o serie de incidente care au afectat campionatul turc în acest sezon.

Fenerbahce a declarat că analizează să se retragă din Super Lig din cauza incidentului, dar a decis să nu meargă până la capăt cu amenințarea în cadrul unui congres extraordinar al clubului, care a avut loc marți.

Miercuri, consiliul disciplinar al TFF (PFDK) a decis că Trabzonspor va juca următoarele șase meciuri de acasă cu ușile închise din cauza încăierării și a impus o amendă de trei milioane de lire turcești (93.899,65 dolari) și alte măsuri punitive.

De asemenea, i-a interzis antrenorului lui Trabzonspor, Egemen Korkmaz, accesul în vestiar și pe bancă pentru un meci.

Fundașul lui Fenerbahce, Bright Osayi-Samuel, care a fost atacat de un fan pe teren și a fost văzut luptându-se cu spectatorul, nu a primit nicio sancțiune.

Cu toate acestea, PFDK a decis, de asemenea, ca Irfan Can Egribayat și Jayden Quinn Oosterwolde de la Fenerbahce să fie excluși fiecare pentru un meci și să primească amenzi minore pentru implicarea lor în încăierarea de pe teren.

Fenerbahce, care a cucerit al 19-lea titlu de campioană în 2014 și este a doua cea mai decorată echipă din Turcia, se află pe locul al doilea după 30 de meciuri - la cinci puncte în spatele principalei rivale, Galatasaray, care are un meci în minus. Fenerbahce primește miercuri pe Adana Demirspor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.