Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trădare în PNL: Un lider liberal a plecat să fie șef în partidul lui Băsescu

psnews.ro
pnl pmp

PNL este părăsit de încă un lider local, care a ales să conducă filiala PMP în loc să-și păstreze funcția actuală. Radu Judele, consilier județean al PNL, a părăsit partidul și a devenit președinte al filialei locale a PMP. Judele a fost administrator al Consiliului Județean când instituția era condusă de Florin Țurcanu, cel care conducea și PNL.

Vezi și: Ai grijă cum faci curățenie! Pericolul ascuns al produselor de dezinfectat

„Da, confirm că am trecut la PMP și sunt președintele filialei de acum … două ore. Îmi voi depune mandatul de consilier județean PNL, așa cum spune statutul PNL și cum spun legile din România. Nu vreau despărțire cu scandal pentru că am fost ani buni în acest partid”, a declarat Radu Judele pentru banulbotosanean.ro.

Acesta nu a vrut să spună dacă va lua și alți membri PNL după el și care a fost motivul pentru care a plecat din rândul liberalilor. „Am plecat de la un partid de dreapta la alt partid de dreapta unde cred că mă voi putea exprima conform principiilor mele. Nu vrea să spun de ce am plecat prin telefon, săptămâna viitoare voi organiza o conferință de presă”, a completat Radu Judele, noul președinte al PMP Botoșani.

Potrivit sursei citate, numele lui Radu Judele a fost vehiculat în preluarea conducerii ALDE Botoșani, însă discuțiile nu au avut finalitate.

Vezi și: Îți plac pastele? 13 lucruri pe care trebuie să le știi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.