Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRĂDARE uriașă în PSD: A trecut la PNL și candidează la primărie

tradare 1

PSD e lovit și din exterior, dar și din interior înainte de alegerile locale. O trădare de răsunet s-a petrecut luni. Ion Prioteasa, nimeni altul decât socrul fostului ministru Nicolae Bănicioiu, a intrat oficial în cursa pentru Primăria Scorniceşti. Cotat în sondaje cu cele mai mari şanse de câştig, Prioteasa, actual primar interimar al oraşului Scorniceşti, a părăsit PSD şi candidează din partea PNL, partid unde susţine că se simte apreciat şi respectat.

”Azi (n.r. luni) mi-am depus dosarul pentru funcţia de primar al oraşului Scorniceşti. Candidez din partea PNL. Mi-au făcut această propunere de a candida din partea lor şi am acceptat-o pentru că am colaborat foarte bine cu ei, mă respectă şi mă apreciază. În PSD, partid din care am făcut parte până de curând, am simţit lipsa acestui respect…”, a spus Ion Prioteasa.

Întrebat ce crede ginerele său, fost ministru PSD în guvernul Ponta, despre schimbarea culorii politice, Ion Prioteasa a afirmat că în familie nu discută politică. ”E decizia mea personală, iar în familie nu discut politică, nu facem politică în familie. Ei (n.r copiii) sunt mai mici, eu am deja o vârstă, e decizia mea personală şi unilaterală”, a spus Ion Prioteasa, scrie presa locală.

Citește și: Klaus Iohannis se implică în scandalul ofițerilor acoperiți declanșat de Victor Ponta: Prima reacție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.