Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trădători la putere: Intrarea pe lista statelor neprietenoase cu Rusia din perspectiva bulgarilor

Agerpres
Bulgaria proteste

Cititorii publicației bulgare ”Glasove” și-au exprimat nemulțumirea față de posibila introducere a țării lor pe lista statelor neprietenoase cu Rusia, relatează agenția RIA Novosti.

După cum se știe, Guvernul Rus a creat o listă cu state ostile Rusiei pe care au intrat, deocamdată, doar două țări – SUA și Cehia. Însă, jurnaliștii postului de televiziune ”Rossia 1” au apreciat cine ar mai putea intra pe acea listă, nominalizând Marea Britanie, Australia, Ucraina, Georgia și o serie de țări din Europa de Est, inclusiv Bulgaria.

Cititorii bulgari s-au arătat nemulțumiți de această stare de lucruri. Unuia dintre ei nu i-a plăcut nici faptul că, pe lista țărilor neprietenoase cu Rusia, Bulgaria este pe ultimul rând; altul s-a arătat indignat de absența pe de listă a Germaniei și Italiei, care au luptat cu URSS-ul în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

”Bulgaria a demonstrat, o dată în plus, că este o colonie condusă de trădători”, a scris Doktora. În opinia ei, țara nu trebuie să se aștepte la nimic bun, iar locuitorii ei s-au transformat în consumatori incapabili să se opună.

”Eu, personal, nu sunt pe listă; Rusia nu îmi este dușman. Sunt pentru pace și prietenie cu vecinii noștri, iar în UE și NATO am intrat fără referendum”, a scrie, la rândul ei, baba mara.

”Rușine național-trădătorilor, care se prefac că nu își amintesc că Bulgaria, ca stat, există datorită Rusiei!”, a notat Sofia. Comentatorul a acuzat autoritățile țării de ingratitudine și de pierderea suveranității.

”În cazul de față, Bulgaria înseamnă puterea bulgară, nu poporul bulgar. Printre bulgarii normali nu sunt rusofobi”, a asigurat Ilinski.

În opinia cititorilor, Bulgaria este condusă de servitori străini, care o împing spre un război fratricid cu Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.