Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tradiţii româneşti şi degustări de vinuri la Târgul Internaţional de Turism de la Paris

adevarul
vin bautura alcool

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova a fost prezentă la Târgul Internaţional de Turism de la Paris, eveniment ce a avut loc în perioada 16 - 19 martie, în cadrul căruia România a fost reprezentată de 19 asociaţii şi patronate în standul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului (MAT).

Potrivit unui comunicat de presă al asociaţiei, transmis luni AGERPRES, la Paris au fost prezente Asociaţia Karpaten, Colinele Transilvaniei, Consiliul Judeţean Constanţa, Consiliul Judeţean Maramureş, Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Municipiului Suceava.

"România a surprins la Salonul Mondial de Turism de la Paris cu oferte turistice variate şi spectacole de muzică şi dans. Patrimoniul cultural şi activităţile în natură au propus diversitate pentru că ţara noastră poate fi vizitată 365 de zile pe an. În prima zi de târg au avut loc prezentări de destinaţii pe scena expoziţiei, au fost prezenţi cei de la Ansamblul Folcloric Profesionist "Brâuleţul" din cadrul Centrului Cultural Judeţean Constanţa "Teodor T. Burada"care au încântat vizitatorii cu dansuri şi muzică. A treia zi de târg a fost cu degustare de vin, peste 50 de soiuri de vin din 11 podgorii dobrogene şi un show live oferit de cei de la Maramureş. Degustările de vinuri româneşti s-au numărat printre atracţiile de la standul României. Oferta a fost apreciată pentru varietatea soiurilor şi aromelor. România este al 13-lea producător mondial de vinuri", se arată în comunicat.

Pe durata evenimentului internaţional de promovare turistică de la la Paris au fost înregistraţi peste 70.000 de vizitatori.

APDT Prahova reprezintă un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de Organizaţie de Management a Destinaţiei (OMD), înregistrată din anul 2008 la iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Asociaţia profesională este membru în consiliul director al Alianţei pentru Turism (APT), membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru OMD, precum şi membru-fondator şi vicepreşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.