Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Trafic blocat pe DN 7, la Boiţa, Sibiu, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două autocamioane

Romania24.ro
accident bolintin

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Bucureşti, a fost rănit în urma unui accident în care a fost implicat autoturismul său şi două autocamioane, evenimentul având loc pe DN 7, în zona localităţii Boiţa, traficul rutier fiind blocat, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit Agerpres.

 



Potrivit poliţiştilor, la faţa locului continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului, circulaţia rutieră fiind blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt în creştere.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

 



Se estimează reluarea circulaţiei în 45-60 de minute.

 



ISU Sibiu a anunţat că a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD cu medic la accidentul în care au fost implicate un autoturism şi două camioane (unul transporta colete, celălalt era gol).

"O persoană de sex masculin a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la UPU Sibiu de către un echipaj SAJ. Victima, un bărbat de aproximativ 65 ani a suferit un traumatism cranian şi atac de panică. A fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă", a informat SAJ Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.