Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic deviat în Sibiu - Un muncitor care verifica o conductă de gaz, găsit inconştient într-un canal

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Un muncitor care efectua verificări la o conductă de gaze din municipiul Sibiu a fost resuscitat de paramedici, miercuri, după ce a fost găsit inconştient într-un canal.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, o autospecială CBRN şi o autospecială de descarcerare au intervenit pe strada Barcelona, în urma unui apel la 112 care semnala că o persoană care efectua verificări la conducta de gaz are nevoie de îngrijiri medicale, informează Agerpres.

"La faţa locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconştientă, căzută într-un canal. Salvatorii l-au extras din canal şi au aplicat de urgenţă manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor şi a fost transportat de urgenţă la spital. De asemenea, s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte trei persoane", precizează reprezentanţii ISU Sibiu.

Doi bărbaţi, de 36, respectiv 39 de ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. Potrivit ISU Sibiu, aceştia erau trecători care au încercat să-i pe ajute muncitorii care efectuau verificări să-l scoată din canal pe colegul care era inconştient.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu informează că circulaţia în zonă a fost blocată, pentru efectuarea de verificări la reţeaua de gaze. Traficul a fost deviat pe străzi secundare, nefiind înregistrate blocaje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.