Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic feroviar întrerupt în Hunedoara şi Maramureş: Ploile au distrus un podeţ şi au adus aluviuni pe calea ferată

Ploile din ultimele ore au cauzat probleme în traficul feroviar şi rutier din mai multe judeţe. Astfel, circulaţia trenurilor este întreruptă pe magistrala Arad-Deva, în judeţul Hunedoara, după ce un podeţ a fost luat de viitură, dar şi în judeţul Maramureş, între Salva - Sighetu Marmaţiei, din cauza aluviunilor ajunse pe calea ferată. Traficul rutier este oprit, marţi seară, pe DN 15D şi DN 2F, în judeţul Vaslui, din cauza apei şi a aluviunilor de pe şosea, potrivit news.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar pe magistrala 200 Arad - Deva este oprit la kilometrul feroviar 514+500 de metri, între staţiile Câmpuri-Surduc şi Gurasada, după ce un podeţ de cale ferată a fost luat de viitura formată în urma ploilor.

Ca urmare, deplasarea mai multor trenuri este afectată.

De asemenea, în judeţul Maramureş, traficul feroviar pe secţia de cale ferată 409 Salva - Sighetu Marmaţiei este oprit la intrarea în staţia Valea Vişeului dinspre Bistra (kilometrul feroviar 6+400 de metri), din cauza aluviunilor ajunse pe calea ferată.

Citește și: Rareș Bogdan desființează ce s-a spus despre el: Întreg articolul este o tâmpenie

În judeţul Alba, traficul feroviar pe magistrala 300 Teiuş - Cluj-Napoca s-a reluat, pe un fir. Acesta fusese întrerupt total la kilometrul feroviar 412, în staţia Aiud, după ce apele râului Aiud au inundat calea ferată.

​Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că, în judeţul Vaslui, DN 15D Vaslui – Roman este blocat între localităţile Vultureşti şi Parpaniţa, după ce pe carosabil a ajuns o cantitate mare de apă şi aluviuni scurse de pe versanţi., iar în zonă precipitaţiile nu s-au oprit.

Tot în judeţul Vaslui, DN 2F Vaslui - Bacău este blocat între municipiul Vaslui şi localitatea Puşcaşi, tot din cauza apei şi a aluviunilor scurse de pe versanţi. Deocamdată nu se poate interveni, întrucât precipitaţiile nu s-au oprit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.