Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic feroviar oprit, după ce un tren a lovit o mașină

tren

UPDATE

Traficul feroviar întrerupt în Timiș după ce un tren a lovit o mașină a fost reluat. Cei 70 de călători din tren au fost transferaţi într-un alt tren.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că traficul feroviar a fost reluat pe secția de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona stației CF Giroc (halta Semenic), unde un tren care circula pe relația Timișoara – Târgu Mureș a surprins și accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit grav.

Cei 70 de călători din tren au fost transferaţi într-un alt tren.

Potrivit ISU Timiș, accidentul feroviar s-a produs în Halta Giroc, între un tren interegio care circula pe ruta Timișoara-Târgu Mureș și un autoturism.

„La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 echipaje SMURD (B și C), o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare și 15 pompieri. În tren se aflau 70 de călători, din fericire nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În autoturism a fost doar șoferul, un bărbat, care a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital”, a anunțat ISU Timiș.

Știrea inițială

Traficul feroviar este oprit duminică diminea în halta Semenic din judeţul Timiş, după ce un tren care circula între Timişoara – Târgu Mureş a lovit un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, în halta Semenic, şoferul fiind rănit grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe secţia de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona staţiei CF Giroc (halta Semenic), după ce un tren care circulă pe relaţia Timişoara – Târgu Mureş a surprins şi accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism, al cărui şofer nu a respectat semnalele luminoase şi acustice.

Citește și: Ce i-a transmis Ludovic Orban lui Rareș Bogdan: ‘E haos în ministere’

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit grav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.