Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic îngreunat la granița de est

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Protestul fermierilor şi transportatorilor face ca traficul să se desfăşoare cu dificultate pe DN 2 şi DN 29E, fiind afectat doar la intrarea în ţară şi numai pentru camioane, prin PTF Siret (la frontiera cu Ucraina) și PTF Stânca (la frontiera cu R. Moldova), informează Poliția de Frontieră.

Poliția de Frontieră transmite că traficul persoanelor și autoturismelor se desfășoară în condiții normale, miercuri, la nivelul tuturor punctelor de frontieră naționale, potrivit mediafax.

Pentru gestionarea acestei situaţii, poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi IPJ Botoşani desfăşoară activităţi atât pentru fluidizarea traficului rutier, cât şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce echipaje ale Jandarmeriei din cele două judeţe sunt prezente la fața locului pentru a acorda sprijin.

”În acest context, recomandăm tuturor persoanelor să adopte o abordare responsabilă și să respecte recomandările forțelor de ordine, astfel încât să se permită soluționarea situației în cel mai scurt timp” - transmite Poliția de Frontieră.

Poliţia de Frontieră recomandă folosirea rutelor alternative pentru traficul transfrontalier şi consultarea aplicaţiei Trafic on-line.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.