Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic îngreunat pe DN 6, în județele Teleorman și Giurgiu, din cauza ceții. Ambuteiaje sunt și la intrarea în București

ceata

Poliția anunță că se circulă cu greutate pe un sector al DN 6, în județele Teleorman și Giurgiu. De asemenea, sunt ambuteiaje în București din cauza numărului mare de mașini care vor să intre în capitală.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că duminică seara se circulă cu greutate pe DN 6. Este ceață densă între localitățile Drăgănești Vlașca din județul Teleorman și Ghimpați din județul Giurgiu. Vizibilitatea este redusă sub 50 de metri, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Iulian Bulai, deputat USR: 'TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie. Voi chema la Parlament reprezentanţii CNA'

Probleme sunt și lângă București. Poliția anunță că, la intrarea în capitală, se circulă în coloană, din cauza numărului mare de mașini.

Polițiștii le recomandă șoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. O atenție sporită trebuie să fie acordată pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care sunt mai greu de observat în trafic pe timp de ceaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.