Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic îngreunat pe DN39E între Constanţa şi Cumpăna din cauza unui accident rutier: Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital

www.realitatea.net
ambulanță accident

Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz de transport călători a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind apoi proiectat într-un copac de pe marginea şoselei, accident rutier petrecut miercuri, pe DN 39E, între Cumpăna şi Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Se anunță un nou mega-protest #Rezist! Mii de oameni vor umple Piața Victoriei!

Potrivit sursei citate, şoferul microbuzului nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a acroşat un autoturism al cărui şofer se angajase într-o depăşire regulamentară. În microbuz nu se aflau pasageri, autovehiculul retrăgându-se la garaj.

Citește și: Lovitură pentru PSD: Klaus Iohannis speculează la maximum ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă!

"În data de 15.05.2019, ora 11:20, un bărbat de 40 ani a condus un microbuz pe DN39E, dinspre Cumpăna către Constanţa, şi când a ajuns în zona Km 1+30m nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat un autoturism, condus de un bărbat de 41 ani care se angajase regulamentar în depăşirea microbuzului. Vehiculele au părăsit partea carosabilă, microbuzul fiind proiectat într-un copac de pe partea stângă a sensului de mers", a transmis IPJ Constanţa.


Citește și: PSD reacționează! ‘Iohannis e supărat că României îi merge bine!’

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului microbuzului şi a două pasagere care se aflau pe locurile din spate ale autoturismului, victimelor fiindu-le acordate primele îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.