Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic restricționat pe mai multe drumuri din țară, pentru lucrări de modernizare

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

Se circulă fără probleme pe principalele șosele din România, inclusiv la intrările în București și pe Valea Prahovei. Sâmbătă dimineața, nu sunt accidente și fenomene meteorologice periculoase. Totuși, traficul este îngreunat de lucrări de modernizare în câteva zone, conform Mediafax.

Centrul Infotrafic anunță că sâmbătă dimineața nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, vizibilitatea nu este afectată și valorile de trafic sunt reduse.

Autoritățile reamintesc că până la finalul lunii iunie 2022, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile ce pot apărea în orice moment în perioada sezonului rece, pentru siguranța participanților la trafic, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34 - 59, între localitățile Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea).

Alte probleme sunt provocate de lucrări, Până la finalul lunii noiembrie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31 - 36, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Până la jumătatea lunii decembrie, se aplică o restricție de circulație pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 13, în localitatea Glina, județul Ilfov, pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0. Din acest motiv, traficul se desfășoară doar pe banda a doua.

Începând din data de 1 octombrie, în vederea executării lucrărilor de reparații pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la kilometrul 149, a fost închisă calea 1 de rulare (București - Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanța-București), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144 și 146.

De asemenea, pe tronsonul kilometric 160-156, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Circulația rutieră este restricționată și pe autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 262 - 265, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu - Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.