Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic rutier închis pe DJ 108 D între Zalău şi Treznea,din cauza pericolului prăbuşirii unor arbori

www.sokant.ro
politia nu treceti

Traficul rutier pe DJ 108 D, între municipiul Zalău şi localitatea Treznea, rămâne temporar închis circulaţiei, din cauza pericolului prăbuşirii unor arbori, conform ISU Sălaj. Potrivit sursei citate, pe DJ 108 R, în apropierea localităţii Cristur, traficul a fost blocat temporar din cauza copacilor doborâţi de vânt.

Pompierii din cadrul ISU Sălaj au reuşit să deblocheze sensurile de mers de pe aceste porţiuni de drum, însă drumul spre localitatea Treznea (DJ 108 D) rămâne deocamdată închis circulaţiei, existând pericolul prăbuşirii unor arbori pe carosabil. Potrivit aceleiaşi surse, vântul puternic din dimineaţa zilei de joi a doborât mai mulţi copaci care s-au prăbuşit, îngreunând traficul pe DJ 108 R, în apropierea localităţii Cristur, şi pe DJ 108 D, între municipiul Zalău şi localitatea Treznea, conform Agerpres.

De asemenea, prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, a fost prezent la faţa locului pentru a constata situaţia creată în urma căderii precipitaţiilor sub forma de ninsoare din ultimele ore. Acesta a precizat că se întreprind toate măsurile necesare pentru restabilirea traficului în condiţii de maxima siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.