Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficant de droguri de mare risc, prins în flagrant de DIICOT în zona Gării de Nord

enational.ro
DIICOT

Procurorii DIICOT au făcut un flagrant, pe 8 mai, în zona Gării de Nord, unde un individ, care adusese din Spania aproape 3 kg cannabis și circa de 50 grame de cocaină, transfera drogurile către un alt individ aflat într-un autoturism. Traficantul a fost reținut și propus pentru arestare 30 zile.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au organizat miercuri un flagrant, în zona Gării de Nord, într-o cauză în care se fac cercetări pentru trafic internațional de droguri de risc și de mare risc, trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, informează procurorii DIICOT.

Prima DECIZIE de la Sibiu - Liderii UE resping condiţiile stabilite de Iran pentru menţinerea Acordului nuclear

În urma cercetărilor, s-a reţinut faptul că, în luna mai a acestui an, unul din cei vizați de ancheta DIICOT a introdus în țară, din Spania, 2963,9 de grame cannabis și 46,45 de grame de cocaină, după care a cooptat un individ, pentru traficarea drogurilor, depozitând coletul în autoturismul său cu intenția de a-l transporta la locuința sa, explică procurorii.

Flagrantul a fost făcut miercuri, în jurul orei 11.35, într-o staţie de alimentare situată în apropierea Gării de Nord, aunde a fost identificat un autoturism în care se aflau două persoane, suspecţi în cauză, care încercau să introducă în autoturism un colet ce se presupunea a conține o cantitate importantă de droguri. În urma controlului, a fost găsită o pungă din plastic cu fragmente vegetale și o altă pungă ce conținea o substanță de culoare albă. Din raportul preliminar de constatare tehnico-științifică a rezultat că în colet se aflau cantitățile de 2963,9 grame cannabis și 46,45 grame cocaină.

Joi, individul reținut urmează să fie prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile iar pentru cel de al doilea, procurorii DIICOT au laut măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.