Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanți de droguri, urmăriți de oamenii legii pe străzi. Șoferul a vrut să lovească un polițist

Agerpres
politia rutiera

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași au încercat, miercuri seara, să prindă în flagrant delict trei persoane bănuite că ar fi transportat heroină, în vederea distribuţiei, în municipiul Iaşi, potrivit Mediafax.

La semnalul poliţiştilor, șoferul a făcut o manevră de lovire a poliţistului, după care a demarat în viteză.

În urma unei scurte urmăriri şi a somării cu armamentul din dotare, persoanele urmărite au oprit mașina, dar înainte au aruncat pe geam diverse cantităţi de droguri. Acestea au fost recuperate de poliţişti.

Ulterior, polițiștii au făcut patru percheziții domiciliare, în municipiul Iași, în urma cărora alte patru persoane au fost duse la cercetări.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Română, au fost ridicate 55 de grame de heroină, 73 de comprimate metadonă, 385 de comprimate benzodiazepine, 60 de comprimate de tramadol, 10.000 de lei, 46 de seringi, care ar fi folosit la injectarea heroinei și 43 de folii, care ar fi folosit la prepararea heroinei.

Procurorii DIICOT – ST Iași au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor șapte persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, șoferul mașinii urmărite în trafic este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, ultraj şi conducere sub influența substanțelor stupefiante.

Persoanele reținute urmează să fie prezentate joi Tribunalului Iași, cu propuneri de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.