Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanții de droguri din București au îngropat cantități uriașe de droguri/ Video

droguri bucuresti

Patru traficanți de droguri din București au fost reținuți pentru 24 de ore. Au îngropat în pământ, 2 kg de heroină și sute de comprimate cu substanțe psihoactive.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut joi 8 percheziții domiciliare, în București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Înainte de percheziții, au fost prinse în flagrant delict, în sectorul 5, două persoane care transportau, într-un autoturism, aproximativ 100 de grame de heroină și 6.000 de euro, informează IGPR.

Continuând verificările, polițiștii au descoperit, îngropate în pământ, în aceeași zonă, 2 kg de heroină, 864 de comprimate cu substanțe psihoactive, care ar fi fost ascunse de persoanele bănuite în urmă cu câteva zile.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de heroină, 21 de comprimate cu substanțe psihoactive, 800 de lei și 150 de euro, despre care există date că provin din traficul de droguri, un card bancar, diferite înscrisuri cu valoare probatorie, 3 telefoane mobile și 3 cartele sim.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul DIICOT, 4 persoane fiind reținute, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc.

Vineri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă a celor în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.