Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanții de droguri din Sectorul 6 al Capitalei, vizați de polițiști într-o anchetă: patru bărbați au fost reținuți

catuse politie

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, acuzați că au vândut droguri în Sectorul 6 al Capitalei, au fost reținuți, după percheziții făcute de polițiști și procurori antidrog în București și Ilfov, relatează Mediafax.

Citește și: Horațiu Moldovan CONTRAZICE teoria Guvernului despre îmbolnăvirile de la Marea Neagră: 'Nu există argumente ştiinţifice! Nu avem studii!'

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, patru bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din București și procurorii DIICOT. De la ei, oamenii legii au ridicat droguri de risc și mare risc, ustensile folosite la prepararea drogurilor și bani.

În urma perchezițiilor au fost puse în executare șapte mandate de aducere.

„Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi vândut ilegal droguri în sectorul 6 al municipiului București. În urma activităților de documentare a activității infracționale, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări: aproximativ un kilogram de cannabis, 55 de comprimate de ecstasy, 158 de comprimate de metadonă, 4 mărunțitoare mecanice, două cântare electronice de mare precizie și 11.200 de lei”, arată IGPR.

Cele șapte persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul DIICOT – Structura Centrală, iar față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.