Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficantul de arme rus, Viktor Bout, își vrea...desenele înapoi

witf.org
viktor bout

Traficantul de arme rus Viktor Bout se simte groaznic după lunga călătorie de schimb de prizonieri, iar familia sa se așteaptă ca Statele Unite să predea documentele și desenele sale ambasadei ruse, a relatat agenția de presă TASS, citând-o pe soția sa. Aceasta a declarat că Bout este "epuizat" și că nu a mai dormit de trei zile, anunță Yahoo News.

Familia sa a declarat că se așteaptă ca Statele Unite să predea documentele și desenele sale ambasadei ruse cât mai curând posibil.

"Viktor Anatolyevich se simte groaznic, este cu adevărat epuizat", a declarat Tass, citând-o pe soția sa, Alla Bout. "Sper că toate documentele și desenele sale vor fi predate ambasadei ruse în curând", a spus ea.

Alla Bout a mai spus că este recunoscătoare pentru modul în care americanii l-au tratat pe soțul ei în timpul schimbului de prizonieri. "A spus că este recunoscător părții americane pentru că l-a hrănit. A spus că nu a mai mâncat atât de mult în ultimii 12 ani. A fost tratat bine, cu respect, nu a fost încătușat sau în cătușe."

Bout a aterizat în Rusia joi seara, după ce a fost schimbat cu vedeta americană de baschet Brittney Griner, în cel mai mediatizat schimb de prizonieri între Rusia și Statele Unite din ultimii ani.

În 2012, o instanță americană l-a condamnat la 25 de ani de închisoare pentru trafic de arme, în urma arestării sale în Thailanda, după o operațiune sub acoperire a agenților americani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.