Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul autovehiculelor între satele Turcoaia şi Greci din județul Tulcea a fost întrerupt total din cauza ploilor abundente

monitorulcj.ro
ploi torentiale

Traficul autovehiculelor între satele Turcoaia şi Greci a fost întrerupt total, vineri seara, în jurul orei 19,00, din cauza ploilor abundente, a anunţat Centru Infotrafic al Poliţiei Române, dar a fost reluat după aproape o oră, anunță AGERPRES.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa (DRDP) a intervenit cu utilaje atât în această zonă, cât şi între satele tulcene Nicolae Bălcescu şi Ciucurova, precum şi în apropiere de oraşul Măcin pentru îndepărtarea nămolului de pe carosabil.

Citește și: Precizări făcute de Antena 1, după ce coronavirusul a lovit televiziune

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES că traficul autovehiculelor între satele Turcoaia şi Greci a fost reluat după intervenţia DRDP.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta Tulcea a anunţat că nu a avut intervenţii în timpul codului roşu de averse torenţiale, însoţite de frecvente descărcări electrice, grindină şi vijelie care a fost anunţat pentru unele localităţi din judeţ vineri seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.