Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul pe DN 2, întrerupt în judeţul Bacău din cauza unor lucrări

Obiectiv Vocea Brailei
stop semn circulatie

Traficul rutier pe DN 2, drum care leagă Bucureştiul de nordul Moldovei, este întrerupt, joi, timp de şase ore, în zona localităţii Orbeni, judeţul Bacău, din cauza unor lucrări de reparaţii la o trecere la nivel cu calea ferată potrivit news.ro.

Conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi a anunţat că, joi, în intervalul orar 6.00 - 12.00, circulaţia rutieră va fi întreruptă pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 2, km 252+275, în zona localităţii Orbeni, judeţul Bacău.

DN 2 este o şosea intens circulată, făcând legătura între Bucureşti şi Siret, judeţul Suceava. Localitatea Orbeni este situată între Bacău şi Adjud.

Participanţii la trafic vor avea la dispoziţie ruta ocolitoare DN 2 - DC 108 Orbeni - intersecţie DC 108 cu DJ 119D - DJ 119D - DN 2.

"Facem apel la înţelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea respectării restricţiilor impuse şi a luării unei marje suplimentare de timp în vederea ajungerii la destinaţie pe ruta ocolitoare menţionată", se arată într-un comunicat al DRDP Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.