Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier pe ruta București-Nădlac va fi dat peste cap de un transport agabaridic de miercuri până duminică

Un transport rutier cu depăşiri ale maselor şi dimensiunilor rutiere autorizate este programat, începând de miercuri şi până duminică, pe ruta Bucureşti - Nădlac, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Maria Grapini, ELIMINATĂ de la numărătoarea voturilor din Comisia LIBE, după ce a GREȘIT opțiunile pentru Kovesi

Traseul transportului agabaritic este: Bucureşti (DJ401, Sos. Berceni NR. 104) - DNCB - A1 - Piteşti - DN7 - DN1 - Sibiu - A1 - Şoimuş - DN76 - DN7 - Săcămaş - DN68A - Margina - A1 - Nădlac II P.T.F.

Vehiculul cu depăşiri ale maselor şi dimensiunilor transportă utilaj energetic.

Lăţimea maximă a vehiculului este 3,70 de metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic, notează CNAIR. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.