Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier restricţionat pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila pentru organizarea paradei de 1 Decembrie

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Traficul rutier va fi restricţionat pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila, timp de două ore, în ziua de 1 decembrie, pentru organizarea paradei de Ziua Naţională a României, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de IPJ Brăila.

"Pe data de 1 decembrie, pe raza municipiului Brăila, în intervalul orar 09,00-11,00, se va desfăşura Ceremonialul Oficial dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a României, având ca punct culminant defilarea blocului de Paradă şi defilarea Muzicii Militare, fiind restricţionat traficul în totalitate pe Calea Călăraşilor, între Bariera Călăraşilor şi Bulevardul Independenţei. Totodată, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier şi Biroului Ordine Publică, împreună cu Poliţia Locală Brăila vor acorda sprijin de specialitate structurilor participante la parada ce va avea loc în cadrul Ceremonialul Oficial dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a României", potrivit IPJ Brăila.

Autorităţile locale din Brăila pregătesc pentru 1 Decembrie "cu cea mai spectaculoasă defilare din ultimii 30 de ani", cu tehnică de luptă însumând peste 35 mijloace tehnice, între care TAB-uri şi obuziere, cu detaşamente îmbrăcate în uniforme actuale şi de epocă şi cai ai Cavaleriei Române, informează Primăria Brăila.

"Primăria Municipiului Brăila în parteneriat cu Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Brăila organizează, în perioada 30 noiembrie - 11 decembrie 2022, unul dintre cele mai mari evenimente anuale, Târgul de Iarnă. Târgul debutează pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, cu cea mai spectaculoasă defilare din ultimii 30 de ani, cu personal şi tehnică de luptă însumând peste 35 mijloace tehnice ale M.A.P.N., M.A.I., I.S.U., Poliţia de Frontieră, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Detaşamentul de Cavalerie al Direcţiei generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Penitenciarul Brăila, Flotila Fluvială şi Serviciul Român de Informaţii. Astfel, vom putea admira în defilare de la TAB-uri, obuziere, autospeciale, maşină cu termoviziune, laborator criminalistic, maşini ale Poliţiei Rutiere, maşini de descarcerare şi de ordine publică, trailere, autospeciale până la Fanfara Muzicii Militare şi detaşamente cu uniforme actuale şi de epocă, dar şi nouă cai ai Cavaleriei Române", se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Brăila.

IPJ Brăila mai informează că, în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, "pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de Sărbătoarea Sfântului Andrei şi celebrarea Zilei Naţionale a României, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au fost dispuse măsuri suplimentare, astfel încât 647 de poliţişti brăileni vor fi în stradă".

"Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 452 sunt poliţişti de ordine publică, 114 poliţişti de la rutieră şi 81 de la celelalte structuri, în serviciul comunităţii, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Astfel, poliţiştii brăileni sunt la datorie, în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, pentru prevenirea faptelor antisociale, a incidentelor grave, pentru a asigura fluenţa traficului şi pentru a interveni în sprijinul cetăţenilor în caz de nevoie. În acest sens, vor fi asigurate măsuri pentru menţinerea ordinii publice în locuri aglomerate şi în proximitatea adunărilor publice, scopul nostru fiind prevenirea faptelor antisociale. Poliţia rutieră va acţiona pe raza întregului judeţ, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză, sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive", se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.