Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier va fi îngreunat marţi, 30 iulie, aproximativ 17 ore, în vama Giurgiu-Ruse

Traficul rutier va fi îngreunat marţi, 30 iulie, aproximativ 17 ore, în vama Giurgiu - Ruse, întrucât drumarii încep lucrările de remediere a părţii carosabile pe sensul Ruse - Giurgiu, a anunţat, sâmbătă, Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) potrivit Agerpres.

"Lucrările vor începe marţi, 30 iulie 2019, în jurul orei 11:00 şi vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt proaspăt aşternut şi pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de încă 5 ore până la reluarea circulaţiei în zona lucrărilor. Lucrările efectuate sunt în perioada de garanţie şi sunt suportate de către constructor", susţin reprezentanţii CNAIR.

Ziua de marţi a fost aleasă pentru execuţia lucrărilor după analiza statisticilor de trafic în acest punct de frontieră, statistici care arată că marţea este cel mai redus trafic în acest punct de frontieră.

Reprezentanţii companiei de drumuri menţionează că în ziua de marţi, traficul rutier în vama Giurgiu - Ruse este mai scăzut cu aproximativ 30% faţă de ziua de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.