Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia cumplită de la Ferma Dacilor - Un cunoscut bodyguard din București a murit împreună cu copiii săi. Două dintre victime erau fotbaliști la CSA Steaua

Facebook
incendiu ferma dacilor

Un incendiu de propoarții a curmat șase vieți până acum la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani. Douăzeci şi şase de persoane se aflau în pensiunea Ferma Dacilor din satul Tohani, acestea participând la o petrecere în seara dinaintea incendiului.

A fost extrasă cea de-a șasea victimă carbonizată (deocamdată nu se poate preciza dacă este adult sau minor). Se continuă acțiunile de căutare, anuțnță ISU.

Un cunoscut bodyguard din Capitală a murit, alături de doi dintre cei trei copii ai săi, în tragedia de la complexul Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani, în a doua zi de Crăciun. Bărbatul era chiar unul dintre finii patronului, Cornel Dinicu, dar și mâna sa dreaptă, notează sursazilei.ro.

Cei doi fii ai săi care au decedat erau fotbaliști, legitimați în București, la CSA Steaua și New Stars! Tatăl, Lucian Ene,  a murit și el în complexul distrus de flăcări. Al treilea băiat al său, legitimat și el la CSA Steaua, frate geamăn cu unul dintre băieții dispăruți la Ferma Dacilor, a scăpat cu viață, fiind transportat la spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Lucian Ene, zis Pif, era un personaj foarte cunoscut atât în lumea agenților de pază care se ocupă de securitate în cluburile de lux din Capitală, cât și în lumea interlopă.

Lucian Pif a petrecut Crăciunul la Ferma Dacilor, împreună cu soția și cei trei copii ai lor, potrivit Gândul.

După ce clădirea din lemn a luat foc, soția acestuia a reușit să se salveze împreună cu unul dintre dintre cei mici, însă, soțul ei și alți doi copii erau deja decedați, intoxicați cu fum. Mama și copilul au fost preluați de o ambulanță și transportați la Spitalul de Urgență Ploiești. Femeia a suferit arsuri pe 5 la sută din suprafața corpului, în timp ce fiul ei, în vârstă de 16 ani, pe 8 la sută.

Printre cei decedați se numără și fiul cel mic al patronului Cornel Dinicu, găsit carbonizat în clădire

Pif a fost agent de pază la un restaurant din Regie, unde, la acea vreme, aveau loc numeroase conflicte. Acolo, bărbatul l-a cunoscut pe Cornel Dinicu, angajat la rândul lui ca agent de pază, dar cunoscut în lumea interlopă de la acea vreme și din ipostaza de recuperator.

Cornel Dinicu a devenit  nașul lui Pif, iar acesta din urmă obișnuia să petreacă foarte mult timp la Ferma Dacilor.

Incendiul izbucnit marți dimineață s-a extins cu repeziciune, clădirea fiind construită din lemn și neavând autorizație de securitate la incendiu, eliberată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Poliția Română a trimis la Tohani o echipă din cadrul Institutului Național de Criminalistică, iar procurorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.