Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia din Baltimore: au fost recuperate trupurile a doi dintre muncitorii dispăruți care se aflau pe podul Francis Scott Key

pod prabusit key bridge baltimore

Autoritățile din Statele Unite au anunţat miercuri că au fost recuperate trupurile a doi dintre muncitorii dispăruți care se aflau pe podul Francis Scott Key din Baltimore când acesta s-a prăbușit, a declarat miercuri șeful poliției statului Maryland, colonelul Roland L. Butler Jr, informează Rador Radio România.

Oficialul american a precizat că echipele de scafandri au găsit o camionetă roșie în apă, la o adâncime de aproximativ 25 de metri. "Scafandrii au recuperat două victime ale acestei tragedii, rămase prinse în vehicul", a declarat Roland Butler Jr., care a precizat că poliția statului Maryland a anunțat familiile celor găsiți în urmă cu aproximativ o oră. Numele lor au fost anunţate ca fiind Alejandro Hernandez Fuentes din Mexic şi Dorlian Ronial Castillo Cabrera din Guatemala.

Echipa care astupa gropile de pe pod în momentul incidentului era formată din muncitori din Mexic, Guatemala, El Salvador și Honduras, au declarat autorităţile americane. Roland Butler Jr. a confirmat că ambii bărbați ale căror cadavre au fost găsite astăzi lucrau pentru compania de construcții. Unul dintre ei a fost identificat după permisul de conducere din buzunar, iar celălalt după amprentele digitale, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.