Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia momentului în lumea sportului. Baschetbalist cu peste 100 de meciuri în NBA şi campion al Franţei împuşcat mortal în Florida

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Baschetbalistul Adreian Payne (31 ani), jucător cu peste 100 de meciuri în liga profesionistă nord-americană (NBA) şi campion al Franţei în 2019 cu Villeurbanne, a fost împuşcat mortal în Florida, a anunţat poliţia din Orlando, citată de AFP și Agerpres.

"Pe 9 mai la ora 1:37 dimineaţa, adjuncţii şerifului din comitatul Orange au răspuns la un apel din Orlando care anunţa un schimb de focuri. Un bărbat, indentificat ca fiind Adreian Payne, născut pe 19 februarie 1991, a fost lovit de gloanţe şi declarat mort la spital", au anunţat autorităţile locale într-un comunicat difuzat pe Twitter.



Poliţia a adăugat că presupusul autor al crimei, în vârstă de 29 de ani, a rămas la faţa locului şi a fost arestat. Nicio informaţie privind mobilul crimei nu a fost comunicată.

Fost star al baschetului universitar, pe când juca la Michigan State, Adreian Payne a fost recrutat în 2014 de Atlanta Hawks, unde nu a reuşit să se impună. Parcursul său de globe-trotter l-a purtat pe la Minnesota Timberwolves (2014-2017), Orlando Magic (2018), Panathinaikos Atena (2018 şi 2019), Nanjing (China) şi Villeurbanne (Franţa) în sezonul 2019-2020.

Payne nu avea echipă după o ultima experienţă în Lituania, la Utena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.