Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE A supraviețuit cancerului, dar a murit de COVID-19: A fost infectată de un prieten care și-a ascuns boala ca să joace cărți

O supraviețuitoare de cancer a murit de COVID, infectată de un prieten care și-a ascuns boala ca să joace cărți.

Femeia de 82 de ani care a supraviețuit cancerului a luat virusul de la un prieten care ar fi ascuns infecția pentru a se putea întâlni cu toții și a juca cărți, susține familia femeii, citată de Daily Mail.

Barb Bartolovich din Ohio a fost vaccinată împotriva COVID și a luat măsuri stricte de siguranță, inclusiv să socializeze doar cu persoane care erau, de asemenea, vaccinate, scrie mediafax.ro.

Nepoata ei, Lauren Nash, din Michigan, susține că Bartolovich a decis să participe la o partidă de cărți după ce toți invitații au pretins că sunt vaccinați. Cu toate acestea, unul dintre participanți ar fi omis să dezvăluie că era bolnav de COVID.

Familia a aflat că persoana respectivă are COVID pentru că a recunoscut acest lucru, după ce vârstnica s-a îmbolnăvit.

Lauren Nash se declară revoltată de faptul că prietenul bolnav de COVID și-a asumat riscul de a răspândi un „virus dovedit mortal" doar pentru a juca o partidă de cărți. Acum, în urma morții ei, Lauren Nash îi roagă pe ceilalți să se asigure că sunt în siguranță, mai ales că varianta Omicron se răspândește rapid.

Barb Bartolovich a murit pe 21 decembrie la Mercy Health-St. Elizabeth Health Center din Boardman, Ohio, după ce a fost spitalizată și ventilată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.