Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie aviatică: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit și a ars - Toți cei șase oameni aflați la bord au murit /VIDEO

Youtube
Avion prabusit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit și a ars sâmbătă pe un câmp din apropierea unui aeroport din Los Angeles.Toate cele șase persoane aflate la bordul avionului au murit, au anunțat autoritățișe locale și federale.

Aeronava, un avion de afaceri Cessna C550, călătorea dinspre Las Vegas și s-a prăbușit în apropierea aeroportului French Valley din comitatul Riverside, la aproximativ 85 de mile (137 km) la sud de Los Angeles, în jurul orei 4:15, a precizat Administrația Federală a Aviației într-un comunicat, conform Reuters.

Pasagerii și pilotul care au murit erau cu toții adulți, a declarat Elliott Simpson, un investigator de aviație pentru National Transportation Safety Board, în cadrul unei conferințe de presă.

Avionul privat s-a prăbușit la 500 de metri de pista micului aeroport, după ce a încercat o aterizare instrumentală, în timp ce un fenomen meteorologic numit ”strat marin” s-a instalat în zonă, a precizat Simpson.

Condițiile păreau să fi respectat standardele minime pentru o aterizare pe aeroport, a spus el.

Cu doar câteva zile mai devreme, pe 4 iulie, un avion de mici dimensiuni cu patru ocupanți s-a prăbușit în apropierea aceluiași aeroport, ucigând pilotul și rănind trei tineri, au declarat autoritățile.

În cazul incidentului de sâmbătă, focul a cuprins toată aeronava, cu excepția cozii, după ce aceasta s-a prăbușit, a declarat Simpson.

O înregistrare video aeriană a presei locale a arătat dărâmături arse în forma unui avion de mici dimensiuni într-o parte înnegrită a unui câmp situat peste drum de aerodrom.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.