Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE: Doi frați cu vârste de 35 și 38 de ani au căzut de la etajul 5

blocuri

Doi fraţi, cu vârste de 35 și 38 de ani, au căzut în gol de la etajul cinci al blocului în care locuiau, din municipiul Baia Mare, unul dintre ei decedând în urma impactului, iar celălalt a fost spitalizat cu traumatisme multiple, a precizat, duminică, dispeceratul ISU Maramureş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, victima care a supravieţuit se află în stare gravă, iar după efectuarea manevrelor de stabilizare a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Citește și: Un şofer a stat IZOLAT pe capotă aproape 10 ore, după ce a căzut cu autoutilitara într-un canal

Unul dintre vecini celor doi fraţi a declarat presei că cei doi tineri locuiau singuri în apartament şi trăiau din vânzarea de obiecte la târgul auto săptămânal care se organizează la marginea municipiului Baia Mare. Părinţii celor doi sunt decedaţi. Acesta a mai precizat că cei doi tineri aveau restanţe la plata taxelor locale şi e posibil să fi făcut un gest disperat. 

Poliţia municipiului Baia Mare a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au determinat căderea de la etajul cinci a celor doi fraţi. Ancheta se află în curs.

„A fost o sesizare la numărul 112 de la o persoană care a auzit un zgomot și apoi a descoperit doi bărbați căzuți de la etaj. Unul dintre frați a fost găsit decedat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Potrivit acesteia, polițiștii continuă cercetările în acest caz și se așteaptă și rezultatele necropsiei în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Polițiștii au mai multe ipoteze cu privire la ceea ce s-a întâmplat în apartamentul situat la etajul cinci al blocului de pe Bulevardul Traian din Baia Mare: fie cei doi s-au aruncat de la etaj, fie unul dintre ei a încercat să facă acest lucru, iar celălalt a încercat să îl oprească și au căzut amândoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.