Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie fără margini la Chișinău! O tânără s-a aruncat de la etaj, după ce fusese violată de un individ infectat cu HIV

stirileprotv.ro
viol agresiune sexuala

Tânăra în vârstă de 22 de ani care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Chișinău ar fi fost violată de un individ infectat cu HIV.

Potrivit surselor apropiate de anchetă, la data de 31 ianuarie, tânăra ar fi mers împreună cu iubitul ei în vârstă de 25 de ani într-un local din sectorul Botanica al Capitalei, de unde ar fi plecat mai târziu cu un alt individ cu care făcuse cunoștință în bar, transmite pulsmedia.md.

Ulterior, aceasta ar fi mers cu cunoscutul său nou la apartamentul pe care acesta îl închiria pe strada Ioan Vodă, unde împreună cu un alt individ în vârstă de 27 de ani ar fi consumat băuturi alcoolice.

Individul cu care a făcut cunoștință în bar ar fi adormit, iar fata ar fi rămas să consume mai departe alcool împreună cu un bărbat de 57 de ani, cu care ulterior a întreținut forțat relații sexuale cu acesta.

Tânăra a scris plângere la poliție, individul de 27 de ani fiind încătușat a doua zi pentru viol, după care vineri, 2 februarie, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au eliberat mandat de arest pentru 30 de zile în Penitenciarul Nr.13 pe numele acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.