Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie imensă în sport: A murit la doar 22 de ani în urma unui accident

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Ciclistul belgian Tijl De Decker, câştigător al Paris-Roubaix Tineret în primăvară, a murit, vineri, la vârsta de 22 de ani, la două zile după un accident la antrenament, a anunţat echipa sa, Lotto-Dstny.

"Cu mare tristeţe anunţăm decesul lui Tijl De Decker, în urma accidentului suferit miercuri la antrenament. Echipa are inima frântă de această veste şi trimite toată dragostea şi gândurile familiei şi celor dragi lui Tijl în aceste momente incredibil de dificile", a scris echipa în social media.

De Decker s-a ciocnit violent de partea din spate a unei maşini în timpul unei sesiuni de antrenament. El a fost transportat la spitalul din Lierre (Anvers), unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale înainte de a fi transferat la Spitalul Universitar din Anvers. El a fost plasat în comă indusă.

Câştigător de etapă în Turul Taiwanului la începutul acestui an şi în Turul Alsaciei în iulie, tânărul belgian se făcuse remarcat prin victoria la Paris-Roubaix la categoria U23. El a semnat un contract profesionist cu Lotto-Dstny la începutul lunii iulie.

Vineri, cicliştii vor evolua cu banderolă neagră pe braţ în etapa a treia a Turului Beneluxului, în semn de omagiu pentru coechipierul lor decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.