Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în California: Cel puţin 15 oameni au murit după ce s-au înghesuit într-un SUV de opt locuri/ VIDEO

Cel puțin 15 persoane au fost ucise într-un accident în care au fost implicate un S.U.V. și o remorcă în sudul Californiei, au declarat marți autoritățile, potrivit The New York Times.

Accidentul a avut loc pe şoseaua statală 115 în zona El Centro, California, un oraș aflat la aproximativ 60 de mile vest de granița cu Arizona și aproape de granița cu Mexicul.

La fața locului au fost găsite 14 persoane, a declarat Judy Cruz, directorul general al departamentului de urgență de la Centrul Medical Regional El Centro, într-o conferință de presă. Șapte persoane au fost duse la Centrul Medical Regional El Centro, unde a murit încă o persoană, iar două au fost duse la Spitalul Memorial Pioneers din Brawley, California.

„Credem că au fost 27 de pasageri în acest S.U.V. care a lovit un semi-camion plin de pietriș”, a spus Cruz. Dr. Adolphe Edward, directorul executiv al centrului medical, l-a numit „un accident major”.

Jake Sanchez, purtătorul de cuvânt al California Highway Patrol, a declarat că șoferul camionului a avut răni ușoare în urma accidentului. El a descris S.U.V.-ul ca vehicul Ford a cărui capacitate legală maximă era de șapte până la opt persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.