Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în familia unui antrenor sârb din România: Fiica sa, printre victimele masacrului din școala din Belgrad

lumanare doliu

Masacrul din școala din Belgrad, unde un elev de 13 ani a împușcat mortal alți opt elevi și un gardian, lovește în familia antrenorului echipei de volei a Sport Club Municipal Zalău, Dragan Kobiljki. Fiica acesta se află printre cei opt copii uciși.

„Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljki, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.

Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale.

Sincere condoleanțe!”, transmite conducerea Sport Club Municipal Zalău.

CONTEXT

În școala primară "Vladislav Ribnikar" din municipiul Vračar din Belgrad, miercuri dimineață, la ora 8:42, a avut loc un schimb de focuri în care un elev al școlii respective a ucis opt elevi, șapte fete și un băiat, și un agent de securitate, și a rănit șase copii și un profesor. Una dintre victime este fiica celebrului antrenor de volei Dragan Kobiljski.

Kobiljski lucrează în prezent la clubul de volei Zalău din România și, imediat după ce a primit trista veste, s-a îndreptat spre Belgrad.

În timpul carierei sale de jucător, a îmbrăcat tricoul lui Partizan, iar apoi a antrenat Steaua Roșie. Tragedia a fost confirmată de fostul voleibalist Željko Tanasković, cumnatul lui Dragan Kobiljski, care s-a căsătorit cu sora lui Dragan.

„Suntem cu toții surprinși și zguduiți. Nu știu ce să spun. O mare tragedie și este pur și simplu de neimaginat că se poate întâmpla în aceste zone. Šurak Dragan și cu mine ne cunoaștem de mult timp, am jucat împreună, ceea ce i s-a întâmplat este un dezastru. Este de neimaginat pentru mine să se întâmple așa ceva în această zonă, ceea ce nu face decât să ne arate cât de mult trebuie să acordăm atenție tinerilor”, spune Tanasković.

Serbia a declarat trei zile de doliu începând de vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.