Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE în fotbal: Moarte violentă pentru un cunoscut jucător de doar 26 de ani / VIDEO

lumanare

Lumea fotbalului este în stare de şoc. Un cunoscut jucător a avut parte de o moarte violentă la doar 26 de ani. Ce s-a întâmplat? Jonas Pessalli se întorcea de la o aniversare când, în jurul orei 3.30 noaptea, a călcat mai tare accelerația și a pierdut controlul volanului, izbind în plin un stâlp, pe care l-a „secerat”. Totul s-a întâmplat Pinheirinho, o suburbie a orașului Curitiba, conform libertatea.ro.

Citește și: Minte de guvernanți: N-au internet, iar unii nu au nici energie electrică, dar statul îi OBLIGĂ să aibă POS-uri la magazine

Jonas Pessalli a murit pe loc! Un prieten care era cu el în mașină a scăpat nevătămat! Forțele de descarcerare au stat trei ore caa să scoată corpul fotbalistului din mormanul de fiare. Jonas Pessalli, jucător care a crescut la academia clubului Gremio Porto Alegre, a lăsat în urma sa trei copii orfani!

Citește și: Încă un VIOL ZGUDUIE România: O minoră a fost BATJOCORITĂ de doi tineri, care au răpit-o, sechestrat-o și abuzat-o SEXUAL

Jonas Henrique Pessalli avea 26 de ani și jucase în Europa la Angers, în Franța, în perioada 2013 – 2016, timp în care a strâns 28 de meciuri și 3 goluri. În 2016, s-a mutat în Azerbaidjan, la Neftchi Baku, unde a prins doar 7 meciuri și 1 gol. Brazilianul nu s-a acomodat la Baku și s-a întors în țara natală, la Parana, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.