Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Harghita! O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un accident produs de un șofer băut

libertatea.ro
accident masina

Tragedie în Harghita! O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un accident produs de un șofer băut

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două autoturisme produs duminică după-amiaza pe DN 13A, în județul Harghita, anunță Mediafax.

Centrul Infotrafic informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 13A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc, în afara localității Vlăhița, județul Harghita.

Din partea ISU Harghita, la locul accidentului au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Unul dintre șoferi era băut

Din primele cercetări făcute de echipa operativă a IPJ Harghita deplasată la fața locului s-a constatat că un bărbat de 39 de ani, din Căpâlnița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13A „nu s-ar fi asigurat că poate efectua manevra de depășire în condiții de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din județul Covasna”.

În urma impactului, o femeie de 53 de ani, pasageră în autoturismul condus de covăsnean, a decedat, iar cei doi șoferi au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest fiind înregistrată o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din Căpâlnița și zero în cazul celuilalt șofer”, informează Poliția Harghita.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.