Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în India: Cel puțin 9 persoane au murit după ce un zis s-a prăbușit peste ei

india

Cel puţin nouă persoane, printre care patru copii, şi-au pierdut viaţa şi alte câteva au fost rănite, vineri, după prăbuşirea unui zid în statul Tamil Nadu din sudul Indiei, a confirmat un reprezentant al guvernului local, informează Xinhua, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs în zona Pernampattu din districtul Vellore pe fondul ploilor care au căzut neîncetat în ultimele două zile, potrivit media locale.

Premierul statului Tamil Nadu, M.K. Stalin, s-a arătat îndurerat de acest incident şi a anunţat acordarea sumei de 500.000 de rupii indiene (6.720 de dolari americani) familiilor celor nouă persoane care şi-au pierdut viaţa.

Oficialul a anunţat, de asemenea, un ajutor financiar de 50.000 de rupii indiene (672 de dolari americani) pentru persoanele care au suferit răni în urma producerii incidentului.

Statul Tamil Nadu este afectat de intemperii începând de săptămâna trecută. Departamentul de Meteorologie din India a prognozat ploi abundente şi în ziua de vineri, în districtele nordice ale statului.

Din cauza vremii nefavorabile, şcolile au rămas închise în multe districte din Tamil Nadu, inclusiv în capitala statului, Chennai, şi în localităţile învecinate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.