Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în județul Sibiu: Un copil în vârstă de doi ani a fost găsit înecat în zona oraşului Tălmaciu

politia nu treceti

Un copil în vârstă de doi ani a decedat, miercuri seara, după ce a fost găsit înecat în zona oraşului Tălmaciu, la staţia de epurare a apei, a anunţat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu, conform Agerpres.

Băieţelul fusese dat dispărut de acasă anterior, în cursul serii.

"Aseară în jurul orelor 22,05,în urma unui apel venit la 112 ,SAJ Sibiu a deplasat de urgenţă două echipaje medicalizate, unul de la Tălmaciu (tip B) şi unul de la Sibiu (cu medic) pentru un copil găsit înecat în zona localităţii Tălmaciu, la staţia de epurare a apei. Echipajele sosite la faţa locului au găsit un băiat de 2 ani şi 9 luni aflat în stop cardio-respirator şi cu hipotermie severă. S-au iniţiat manevrele de resuscitare la faţa locului, apoi continuându-se resuscitarea a fost transportat la CPU (de la Spitalul de Pediatrie n.red.) Luther Sibiu. Copilul a fost predat colegilor de la spital, aceştia continuând resuscitarea. Din păcate, cu toate eforturile salvatorilor, copilul a fost declarat decedat", au declarat reprezentanţii SAJ Sibiu.

Poliţia verifică cum a fost posibil ca un copil de 2 ani şi 9 luni să plece singur de acasă.

Tatăl copilului a sunat miercuri seara, la 112, şi a anunţat că fiul său a plecat de acasă în jurul orei 18,50, fără a mai reveni, potrivit Poliţiei.

"La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 20,35, un bărbat din Tălmaciu a sesizat faptul că fiul său minor, în vârstă de 2 ani şi 9 luni, a plecat de la domiciliu în jurul orei 18,50 fără a mai reveni. S-au constituit în regim urgent echipe de cercetare, formate din patrule de poliţie, pompieri voluntari din Tălmaciu şi membri ai familiei. În jurul orei 22,00, un bărbat a depistat minorul în albia râului Cibin, la aproximativ 3 kilometri de locuinţă. În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs acest tragic eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.