Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cumplit în Olt: Un tânăr de 21 de ani a murit și altul de 24 de ani a fost rănit după ce s-au răsturnat cu maşina

obiectiv.net
accident-ialomita

Un tânăr de 21 de ani din comuna Vădăstriţa a murit, iar altul de 24 de ani, din aceeaşi localitate, a fost rănit, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă, în afara părţii carosabile, în apropierea unui contracanal al râului Olt, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, conform Agerpres.

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 642, între localităţile Tia Mare şi Cilieni, maşina implicată fiind condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiul Deva (Hunedoara), iar cei doi tineri din Vădăstriţia erau pasageri.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit decedat în apa contracanalului râului Olt şi a fost adus la mal de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Echipajele medicale care au intervenit la accident i-au aplicat protocolul de resuscitare, fără rezultat favorabil.

În zona în care a fost găsită persoana decedată apa are o adâncime de aproximativ trei metri, nu este vizibilitate, iar lăţimea contracanalului este de circa 10 metri, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Şoferul autoturismului a fost asistat medical la locul accidentului fără a fi transportat la spital, iar un pasager în vârstă de 24 de ani, cu răni uşoare, a fost transportat la Spitalul Corabia pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative, au informat reprezentaţii IPJ Olt.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.