Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în sportul românesc. Un fotbalist de doar 21 de ani, ucis de un șofer băut/ FOTO

isu hunedoara
accident deva

Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav răniți, după un accident între o motocicletă și o mașină. Tragedia a fost provocată de un șofer de 23 de ani care era băut și a pierdut controlul volanului într-o curbă în apropiere de Deva.

Denis Drîndă a fost omorât de un șofer băut, după ce l-a lovit cu mașina. Tânărul de 21 de ani era fotbalist legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Retezatul Hațeg, dar și jucător la echipa Inter Deva, în Campionatul Municipal de minifotbal, potrivit realitatea plus.

Potrivit polițiștilor, totul s-a întâmplat după ce un șofer, care s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet de protecție. În urmă impactului, mașină s-a răsturnat.

Șoferul, băut fiind, a pierdut controlul mașinii într-o curbă

Polițiștii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0.54 miligrame per litru de alcool pur în aerul respirat. Șoferul care s-a urcat la volan după ce băuse s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și riscă să stea în spatele gratiilor mulți ani.

„Polițiștii ajunși la față locului au constatat că un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 700A, respectiv pe rază localității Băița, în condiții care vor fi stabilite ulterior, a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la stânga intrând într-un parapete de protecție.

În urmă evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani și rănirea altor 3 persoane. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Cei trei răniți au fost duși de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Prietenii și apropiații tânărului ucis în accidentul rutier de la Băița sunt în stare de șoc. Aceștia au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, în care își exprimă durerea față de prietenul lor plecat prea devreme în altă lume.

Sute de mesaje de condoleanțe

Asociația județeană de fotbal Hunedoara a transmis un mesaj de condoleanțe după ce tânărul fotbalist și-a pierdut viața.

Oficialii fotbalului anunță că jocurile din Liga 4 din această etapă vor începe cu un moment de reculegere în memoria talentatului fotbalist.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.