Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav la Compexul Energetic Oltenia: doi bărbați au căzut în gol de la 6 metri

romanialibera.ro
complexul energetic oltenia

Doi angajați ai Carierei Roșiuța din cadrul Complexului Energetic Oltenia, județul Gorj, au fost răniţi, miercuri, după ce grinda pe care erau pentru a schimba un reductor la o bandă s-a rupt, iar ei au căzut de la șase metri, potrivit Mediafax.

Pompierii din județul Gorj au fost chemaţi, miercuri, la Cariera Roșiuța din Motru, județul Gorj, unde au fost răniți doi salariați.

„Sunt două persoane căzute de la înălțime, conștiente, dar cu multiple traumatisme. La fața locului se află un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru și un echipaj din cadrul SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Citește și: Cornelia Catanga, primele declarații de pe patul de spital: 'Mulțumesc lui Dumnezeu'. Care este starea de sănătate a cântăreței de muzică lautărească

Potrivit reprezentanților ITM Gorj, muncitorii schimbau un reductor la o bandă și grinda pe care erau s-a rupt. Cei doi au căzut de la o înălţime de aproximativ șase metri.

„Sunt doi bărbați: unul are 52 de ani, celălalt 42, șef de echipă și un lăcătuș. Schimbau un reductor la o bandă, banda T 601, la o înălțime de 4-6 metri. S-a rupt grinda de susținere a reductorului și s-au prăbușit în gol. Un inspector de muncă se află la fața locului pentru o cercetare prealabilă a condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei.

Polițiștii au început cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.