Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE pe Brațul Borcea: Doi bărbaţi care au căzut cu maşina în apă, căutaţi de pompieri

Foto news.ro
pompieri cautari barca

Pompierii din Ialomiţa fac căutări în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, unde o maşina a căzut în apă. Un bărbat s-a salvat, însă doi nu au mai putut ieşi, anunță news.ro.

Potrivit ISU Ialomiţa, în jurul orei 3.35, pompierii au fost alertaţi prin 112 că în Braţul Borcea al Dunării,pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre acesştia, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalţi 2 au rămas captivi în interior.

Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare şi în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială şi o barcă, aceştia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti. Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică imediat cum s-a luminat.

În sprijin, au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Până acum cei doi bărbaţi nu au fost găsiţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.