Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE pe o autostradă din Marea Britanie: Cinci români au murit într-un accident

BBC.com
accident anglia

Ambasada României în Marea Britanie informează că miercuri, 24 mai, pe autostrada M6, în apropierea localităţii Stoke-on-Trent din Marea Britanie, a avut loc un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa cinci cetăţeni români (3 bărbaţi şi 2 femei), iar un alt cetăţean român (bărbat) a fost rănit. Cei şase se deplasau pe autostradă într-un autoturism Nissan Micra, care a fost acroşat de un camion marca Mercedes.

Cum DEOSEBIM adevărata TELEMEA de Sibiu de falsurile de pe piață

"După ce a fost informată, misiunea diplomatică de la Londra a întreprins demersuri pe lângă autorităţile de poliţie din Staffordshire în vederea confirmării identităţii victimelor accidentului rutier. De asemenea, au fost contactaţi membrii familiilor cărora li s-au furnizat informaţii privind procedura de repatriere şi demersurile întreprinse de autorităţile britanice în cazul deceselor survenite în circumstanţe incerte. Ambasada României la Londra rămâne în legătură cu autorităţile britanice şi va acorda srijin şi asistanţă familiilor dacă acestea vor fi solicitate", precizează Ambasada.

Şoferul camionului, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat joi pe cauţiune, după ce fusese reţinut sub suspiciunea de omor din culpă provocat prin conducerea în mod periculos a unui vehicul. Investigaţia poliţiei continuă în acest caz.

sursa foto: bbc.com

CarImage captionThe crash happened at about 04:30 BSTScene

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.